Websites

Ik kan meedenken over uw website en hem realiseren. Alle soorten websites behoren tot de mogelijkheden. Voorzien van geluid, animaties of videobeelden, met chat of prikbord of met voorzieningen voor een discussiegroep of mailinglist. Het is allemaal mogelijk en ik denk graag mee over de zin en onzin van dergelijke voorzieningen.

SEO (Search Engine Optimization ofwel: zal Google u vinden?) is tegenwoordig één van de belangrijkste facetten van een website. Een zogenaamd responsive design (ziet de site er goed uit op een mobieltje) is hierin cruciaal. Beide onderwerpen krijgen uitgebreid aandacht bij de sites die ik ontwikkel.

Ik zorg niet alleen voor het het realiseren van de site, maar als u dat wilt ook voor de plaatsing ervan bij een provider, inclusief het aanvragen van een eigen webadres.
En u krijgt altijd zelf de mogelijkheid om de inhoud aan te passen en te beheren, zodat u niet aan een duur onderhoudscontract vast zit.

Neem eens een kijkje bij al eerder gerealiseerde projecten…

Voor de technisch ingewijden: ik ontwikkel met Php, Mysql, HTML, JQuery, CSS, Yii, Ruby on Rails, Java, WordPress, Drupal, Joomla, Cake, Filemaker, JSP, Perl en ASP.